Chiar și în vreme de pandemie, diabetul zaharat se află în centrul discuțiilor medicale, persoanele diagnosticate cu această boală fiind considerate vulnerabile în fața virusului care a creat o nouă ordine în lumea medicală.

În fiecare an, școala noastră marchează Ziua Mondială a Diabetului Zaharat prin evenimente menite să sprijine activitatea medicală și care au ca scop principal prevenția, sub sigla care ne reprezintă: EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE.

Proiectul „GlicoDay”, în cadrul căruia în ultimii 6 ani au fost implicați peste 500 de elevi ai școlii noastre, în calitate de voluntari, iar peste 6.000 de persoane au beneficiat de testarea gratuită a glicemiei, este o  acțiune din seria celor realizate de oameni pentru oameni. 

Noiembrie 2020 vine cu reguli noi, pe care le respectăm și ne centrăm atenția pe informare.  Astfel, ne pregătim mai bine, devenim cei mai buni și participăm la Masterclass „GlicoDay” pentru a înțelege „secretele” conviețuirii cu această afecțiune. 

Anul acesta, v-am pregătit 2 întâlniri online cu:

  • Gena Petre, asistent medical în cadrul Institutului Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Prof. Dr. N. Paulescu”, joi – 12.11.2020, ora 17.00 – Dieta diabeticului între rațiune și opțiune
și
  • dr. Alin Dobre medic specialist Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice, vineri – 13.11.2020, ora 11.00 – Diabetul zaharat în contextul actual

Pentru că lucrurile bune se învață de la cei mai buni, vă invităm să vă înscrieți, accesând link-ul de mai jos, la activitatea care este de interes pentru voi:

https://forms.gle/h9GxqevCWhkX5Vx59

Grăbiți-vă! Locurile bune se ocupă repede!

 

Prof. Sorina Negrei

 

Prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 84

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes