Cu ocazia Sărbătorii Pascale elevii şcolii noastre au oferit tradiţionalele ouă vopsite ]nm cadrul atelierului nostru de creaţie, persoanelor vârstnice de la căminele Sfânta Elena” şi „Schitul Darvari şi copiilor de la „Centrul de primire în regim de urgenta” sector 3”. Activitatea umanitară denumită ”Să ciocnim un ou!” este parte a proiectului Școlii Postliceale Sanitare Carol Davila „Dăruim din convingere”.

Ouăle, vopsite cu mult suflet şi creativitate de profesorii școlii și de elevii claselor I K și L AMG în cadrul unui atelier de pictură au fost oferite în zilele de 23 și 24 aprilie copiilor de la „Centrul de primire în regim de urgenta” sector 3, împreună cu iepurași de ciocolată și cozonac. Astfel, elevi ai claselor I F și I G au putut oferi copiilor o rază de speranţă, întărindu-le încrederea în bunătatea oamenilor.

Acțiunea a readus bucuria în sufletele încă pline de speranţă ale copiilor a vârstnicilor pe care i-am vizitat şi a elevilor noştri, în ciuda numeroaselor încercări ale vieții prin care au trecut. „Bucuria cea mai mare a venit din faptul că am reușit să aducem zâmbetul pe fețele lor peste care timpul și neputință și-a pus amprenta”, a spus prof. Sorina Negrei, coordonatorul proiectului. ” Mulțumim profesorilor care au răspuns pozitiv acestei provocări: Prof Cristina Costache, Prof. Adriana Jerca, Prof.Anca Mihai, Prof. Adriana Păunescu, Prof. Gabriela Postelnicu și prof. Violetă Zlota și în egală măsură mulțumim elevilor de la clasele I F, I G, I K și I L pentru implicarea în astfel de activități”, a mai adăugat domnia sa.

  {gallery}2014/activitatepaste{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 163

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes