Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, conform Acordului de Parteneriat încheiat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, estre prezentă mereu la activități de acordare a primului ajutor la competițiile sportive desfasurate în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar!
O echipă formată din elevi ai anului IG AMG, Ioniță Gina, Grancea Mirela, Cazacu Diana, Danciu Ştefania, coordonată de prof. Violeta Zlota, a acordat ingrijiri elevilor sportivi accidentați în timpul meciurilor de fotbal. 
Timp de două zile, între orele 13-18, la Școala Gimnazială nr.175 Sf. Nicolae, sector 1, s-a derulat competiția de fotbal fete și băieți la clasele de gimnaziu.
Viitorii asistenți medicali au învățat să dezinfecteze plăgi, să efectueze bandaje, să oprească hemoragii nazale, să aline dureri în entorse sau întinderi musculare, dar și să încurajeze, să ofere zâmbet și siguranță. Este foarte importantă implicarea directă și activă pentru a căpăta încredere, acum când primii pași în profesie sunt deseori nesiguri. 
 

„Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a fost apreciată ca partener important subliniindu-se seriozitatea și profesionalismul în cadrul premierilor”, a spus prof. Violeta Zlota. „Mult succes peste tot unde promovați viața și sănătatea, dragii noștri elevi!”

{gallery}/stories/2015/acordam-prim-ajutor-la-olimpiadele-sportive{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 90

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes