Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” și Rețeaua Privată de Sănătate REGINA MARIA continuă tradiția unei excelente colaborări, prin oferirea unui suport constant elevilor și absolvenților motivați pentru dezvoltarea unei cariere de asistent medical generalist.

 

În cadrul întâlnirii din data de 18 iulie 2018, cuvântul de deschidere i-a aparținut doamnei director adjunct prof. Anca Grecu: „Preocuparea școlii pentru dezvoltarea parteneriatelor cu clinici private de top are rolul de a susține eforturile voastre în obținerea unui loc de muncă. Prioritatea noastră sunteți voi și constant căutăm să fim în contact cu nevoile și așteptările privind viitorul în carieră.”

 

Reprezentantul Rețelei de Sănătate REGINA MARIA, domnul Dan Șerbănoiu, Specialist Recrutare și Coordonator Activități Academice, a prezentat elevilor de anul III evoluția în timp a companiei, precum și principiile funcționării Academiei de Asistenți Medicali. „Dezvoltarea serviciilor medicale la cele mai înalte standarde ne-a asigurat numeroase certificări internaționale, precum și statutul de furnizor oficial al Casei Regale a României. Misiunea Academiei de Asistenți Medicali REGINA MARIA este de a oferi o oportunitate reală de învățare și carieră asistenților medicali generaliști aflați la început de drum.”

 

Ești eligibil/ă dacă te găsești în ultimul an de studii sanitare și urmează să obții Certificatul de competențe profesionale cel târziu în septembrie 2018, deții diplomă de Bacalaureat și ești pasionat/ă de profesia de asistent medical pe care îți dorești să o practici într-o echipă de profesioniști. Pot aplica și absolvenții din anii anteriori, fără experiență în domeniu.

Trimite CV-ul către:academiadeasistenti@reginamaria.ro

Perioada de depunere a candidaturilor: iulie-august 2018

Detalii suplimentare: 0736 352 095

 

Înscrie-te, Testează-te, Angajează-te!

 

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Clubul Absolvenților

Comisia de Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 447

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes