Absolvenții Promoției 2020, calificarea asistent medical generalist, au participat la examenul de certificare a calificării profesionale și se pregătesc de următorul pas în cariera profesională. Urmează înscrierea și dobândirea calității de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. Apoi, fiecare va ocupa, cu drepturi depline, unul din locurile din clinicile sau spitalele de stat și private. Cei care au decis să practice profesia de asistent medical în afara țării au ocazia să aleagă unul din sistemele de sănătate din Europa. Este nevoie, mai mult ca oricând, de asistenți medicali, de oameni dedicați artei de a-i îngriji pe ceilalți.

Înainte de a porni fiecare pe drumul său, unii dintre absolvenți au dorit să lase peste timp câteva gânduri către cei care le-au fost aproape în anii de școală, care i-au îndrumat și i-au format ca buni profesioniști. Iată o parte din mesajele pe care le-au transmis:

 

„Dragii noștri profesori ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi în acești 3 ani, pentru cunoașterea pe care ne-ați oferit-o, ne-ați călăuzit pașii, ne-ați încurajat când ne-a fost greu, pentru că nu ați renunțat și pentru că ați găsit întotdeauna abordarea potrivită, pentru că ne-ați insuflat dragostea pentru viitoarea noastră profesie. Suntem norocoși pentru că ne-ați fost pedagogi și totodată ne-ați lăsat să și visăm!

 Ne vom aminti cu drag de dumneavoastră și vom încerca să fim asistenții medicali de care să fiți mândri. Vă dorim multă sănătate și putere să formați noi generații.

 De asemenea, mulțumim întregii conduceri a școlii pentru toate oportunitățile pe care ni le-a oferit.

 Cu recunoștință,

 Clasa III J – AMG, Promoția 2017 – 2020”

 

„Această școală mi-a deschis drumul către profesia pe care mi-am ales să o practic cu responsabiliate, devotament și dragoste față de oameni. Mulțumesc pentru fiecare șansă pe care mi-ați oferit-o de a realiza ceea ce mi-am propus!” – Grațiela Duță

 

„Închei încă un capitol al vieții mele. Îmi amintesc cum am decis, cu teamă și speranță, să îmi schimb drumul profesional în viață, cu 3 ani în urmă. Și am reușit să mă mențin printre cei mai buni, am învățat, am perseverat și am reușit! Am absolvit cu rezultate maxime și sunt Asistent Medical Generalist.

 Să îmi dea Dumnezeu onoarea de a salva vieți și de a avea grijă de semenii mei!

 Îmbrățișez colegii, profesorii acestei școli, cât și asistentele care, în stagiile de practică, au fost dispuse să îmi ofere din darul lor cel mai de preț, informații și pasiunea pentru această profesie.” Cristina Alexandru Nacu – III A – AMG

 

„Am îmbrăcat cu drag această uniformă și sunt foarte mândră pentru că am fost eleva Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. Am reprezentat-o cu cea mai mare dragoste și devotament și o voi face de fiecare dată când voi avea ocazia.

Mulțumire, respect și apreciere pentru Doamna Doctor Mioara Mincu, fondatoarea școlii noastre.

Mulțumesc doamnei diriginte, prof. Cristina Costache, pentru sprijinul acordat în toți acești 3 ani de școală, pentru că a avut încredere în mine și m-a susținut întotdeauna. Vă iubesc, doamna dirigintă!

Mulțumesc tuturor profesorilor și conducerii școlii! APRECIERE și RESPECT din partea mea. Vă iubesc și voi reveni cu drag să vă revăd.” –  Elena Pețu Decu – III C – AMG

 

„Devotament și profesionalism! Cele mai bune cadre didactice, cea mai bună școală din București. Mulțumesc pentru tot!” – Adrian Busuioc

 

„Mulțumesc din suflet tuturor! Cu ajutorul dumneavoastră mi-am împlinit visul!” – Simona – Daniela Gavriloiu Isbiceanu – III J – AMG

 

„Odată cu depunerea jurământului și susținerea examenului de certificare a calificării profesionale, am închis ușa clasei și am deschis-o pe cea a societății căreia am ales să îi vin ca sprijin. Pentru unii înseamnă doar terminarea anilor de studiu, dar pentru mine este capitolul unei noi povești din cartea vieții.

Mă simt pregătit și determinat să mă alătur celor ce prețuiesc viața și luptă cu toate puterile împotriva morții. Ca asistent medical vezi cum începe și cum se sfârșește viața.

Fiecare pas pe care l-am făcut a fost susținut de oameni de o calitate absolută.

Mulțumesc doamnei profesor diriginte Adriana Jerca, pentru răbdarea și talentul cu care a șlefuit caracterul meu din anul I până acum, la final!

 Mulțumesc în mod special doamnei profesor Mirela Avram, care s-a asigurat de buna desfășurare a activităților în stagiile de practică!

 Mulțumesc doamnei profesor Raluca Brad, omul care a mijlocit, prin numeroasele informații postate, posibilitatea participării mele în calitate de elev la anumite cursuri masterclass sau conferințe cu tematică medicală!

Mulțumesc doamnei doctor Sorina Rusu, pentru răbdarea pe care a avut-o și pentru modul în care ne-a învățat să ținem flacăra aprinsă în furtuna ce ne așteaptă la acest început de drum!

 Mulțumesc tuturor profesorilor ce s-au implicat în mod direct, dar și indirect, în dezvoltarea mea profesională!

Promit să respect Legământul, să fiu empatic și să nu vă dezamăgesc! Vă mulțumesc pentru toți acești ani în care mi-ați fost alături și vă iubesc!” – Viorel Petrescu – III I – AMG

 

Dragi absolvenți, vă mulțumim și vă dorim mult succes pe drumul profesiei! Școala noastră va fi mereu alături de voi și porțile vor fi deschise, de fiecare dată, pentru a vă primi cu drag!

 

prof. Raluca Brad 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 337

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes