Pe parcursul derulării probelor examenului de Bacalaureat – sesiunea a doua, echipe ale școlii noastre discută cu liceenii despre oferta educațională a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” și despre oportunitățile pe care le oferă pentru dezvoltarea unei cariere de succes în domeniul asistenței medicale.

Absolvenții de liceu sunt de asemenea încurajați  pentru a promova acest examen de maturitate.

Discuțiile au ca subiecte: specificul profesiei, activitățile din şcoală, viața de elev al unei școli sanitare.

Orientarea tinerilor absolvenți de liceu către profesia de asistent medical este necesară; sistemul sanitar din Europa are nevoie, mai mult ca niciodată, de cadre medicale bine pregătite.

Întreaga echipă a școlii noastre este unită de dorința comună de a continua ţelul doamnei Dr. Mioara Mincu, fondatoarea Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”,  acela de a dezvolta şi profesionaliza Educaţia pentru Sănătate.

 Dacă aveți chemare pentru a lucra cu oamenii în domeniul medical şi a face bine semenilor dumneavoastră, ŞCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” vă oferă cea mai bună opţiune pentru a vă urma vocaţia şi a vă pregăti la cel mai înalt nivel!

Profesia de ASISTENT MEDICAL vă asigură numeroase oportunități de angajare. Asistentul medical lucrează în spitale, policlinici, cabinete de tratamente ambulatorii, cabinete medicale individuale, centre de diagnostic și tratament, cabinete de medicina muncii, cabinete medicale școlare, centre de plasament, centre de recuperare, centre rezidențiale, etc. Vă așteptăm alături de noi dacă vă doriți o carieră sigură și stabilă! CAMPANIA DE ADMITERE CONTINUĂ!

CU sau FĂRĂ BAC?

Înscrierea pentru învăţământul postliceal se face CU sau FĂRĂ BACALAUREAT, conform Legii nr. 1/2011, Art 44 (9).

Oportunitate: meditații gratuite pentru Bacalaureat

Înscriți-vă acum pentru a vă rezerva locul la şcoală şi vă oferim MEDITAŢII GRATUITE pentru materiile alese la BAC. Lucrăm împreună şi în timpul celor trei ani de şcolarizare noi vă vom ajuta să promovați acest examen! Astfel, printr-un efort comun, obţinerea diplomei de BAC va fi mult mai ușoară, iar perspectivele dumneavoastră de angajare la finalizarea şcolii vor fi mai mari.      

                                                

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

www.scoalacdavila.ro/admitere2021

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 125

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes