Acțiune de donare de sânge la Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila”

Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila”, cea mai cunoscută școală postliceală din România, a organizat astăzi o nouă acțiune de donare de sânge în sprijinul celor care sunt pe paturile de spital și au nevoie de sânge compatibil pentru a fi salvați.

Astăzi, luni, 26 septembrie, sala 1 din strada Viitorului nr. 161-163 a devenit neîncăpătoare pentru entuziasmul de a dărui al elevilor noștri. Elevii au venit cu multe emoții, unii dintre ei donând pentru prima dată sânge. Am discutat cu mai mulți elevi din anul întâi care au ca principal motiv dorința de a-și ajuta semenii.

La acțiunea de donare de sânge din cadrul Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” coordonată de către dl. Profesor Viorel Pressler au participat circa 100 de elevi voluntari. Mulți dintre ei sunt acum elevi în anul I, iar faptul că au pornit pe drumul asistenței medicale cu sufletul deschis a fost marcat concret de implicarea lor în salvarea de vieți prin donarea de sânge. Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu Institutul de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C.T. NICOLAU.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 162

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes