Activitatea European Nursing Module a debutat, ca în fiecare primăvară, cu două schimburi de elevi: 13 studenți din Anglia, Danemarca, Suedia și Spania au călcat pentru prima dată pragul școlii noastre, într-o atmosferă plină de emoții, unde au avut ocazia să se întâlnească cu profesorii și elevii școlii ce le vor fi alături pentru următoarele două săptămâni.

Elevele noastre din anul II, Elena Chiriță și Simona Iordănescu, ne scriu despre prima lor experiență de practică internațională, din Namur, Belgia:

Am fost la școală, am prezentat cu mândrie școala noastră, facilitățile și oportunitățile de care beneficiem în cadrul școlii noastre, am vorbit despre România și sistemul medical românesc, despre profesia de asistent medical. I-am cunoscut pe ceilalți studenți din Franța (veniți și ei prin programul ENM) și studenții gazdă din Belgia. Am vizitat orașul și apoi …nu am putut refuza să gustăm bere belgiană, căci schimbul internațional nu presupune doar stagii de instruire clinică, ci și cunoașterea tradițiilor altor țări”.

De astazi au început programul de instruire clinic și așteptăm cu nerăbdare impresiile lor.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 201

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes