Anul acesta se împlineasc 30 de ani de la momentul în care Consiliul Uniunii Europene a adoptat decizia ca data de 9 mai să fie dedicată sărbătoririi Zilei Europei, o sarbatoare a pacii si a unitatii in randul europenilor. 
 
Tot pe 9 MAI, sărbătorim Ziua Independentei României, cuceritã cu pretul vietilor celor peste 10.000 de eroi cãzuti în Rãzboiul de Independentã față de Imperiul Otoman, dintre anii 1877-1878. 
 
Pentru elevii scolii noastre, ziua de 9 mai are, insa, anul acesta, mult mai multe valente. Astazi elevii din anul III, toate calificarile, au sustinut cu emotie o simulare a Examenului de Certificare a Competentelor Profesionale. 
O echipa de elevi participanti la proiectul european Erasmus + „Performing Abilities in European Nursing Care” insotiti de prof. Maria Parlog, profesor monior nursing in cadrul proiectului, si prof Lidia Moise, coordonator al proiectului, au prezentat la Conferinta Asociatiei de Nursing din Romania (ANR), organizata in parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, experientele profesionale si culturale castigate in cadrul acestui proiect. 
Tot astazi, elevi ai scolii noastre participa la ONG Fest 2015, ce se desfasoara in Parcul Herastrau al capitalei, promovand profesia de asistent medical si programele educative ale scolii.
Va dorim tuturor sa va bucurati de aceasta zi frumoasa si sa simtit implinirea lucrului bine facut!
 
 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 155

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes