1. Cursuri de Limbi straine pentru asistenti medicali:

Engleza
Italiana
Spaniola
Germana
Franceza
Olandeza

Sunt destinate elevilor scolilor postliceale sanitare si studentilor de la facultatile de asistenti medicali cat si asistentilor medicali care profeseaza si care doresc sa dobandeasca aceste abilitati esentiale omului modern. Sunt organizate in module pe trei nivele de cunostinte (incepatori, mediu si avansati) pe durata unui semestru.

In urma absolvirii fiecarui modul se obtine un Certificat recunoscut de Ministerul Educatiei iar pentru cursantii care absolva modulul avansat Certificatul este recunoscut in tarile unde limba respectiva este limba nationala. Cursurile sunt sustinute de profesori acreditati cu larga experienta pe baza unor manuale special dezvoltate si care contin componente multimedia.
Admiterea in fiecare modul se face cu plata unei taxe si in urma unui test de cunostinte corespunzator nivelului.
Modulele incep in octombrie si martie.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Vizitati si : Sistemul de Evaluare a Nivelului de Cunostinte pentru o Limba Straina in Europa (click aici)


2. Cursuri de Tehnologia Informatiei si Comunicarii pentru Asistenti Medicali sunt destinate elevilor scolilor postliceale sanitare si studentilor de la facultatile de asistenti medicali cat si asistentilor medicali care profeseaza si care doresc sa dobandeasca aceste abilitati esentiale omului modern.
Sunt organizate in module pe trei nivele de cunostinte (incepatori, mediu si avansati) pe durata unui semestru. In urma absolvirii fiecarui modul se obtine un Certificat recunoscut de Ministerul Educatiei iar pentru cursantii care absolva modulul avansat Certificatul este recunoscut international (engleza).
Cursurile sunt sustinute de profesori acreditati cu larga experienta pe baza unor programe si manuale special dezvoltate.
Admiterea in fiecare modul se face cu plata unei taxe si in urma unui test de cunostinte corespunzator nivelului. Modulele incep in octombrie si martie.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati Prof. Ing. Elena Chitu (click aici)


3. Cursuri de tip Master Class in special destinate elevilor SCOLII SANITARE POSTLICEALE CAROL DAVILA dar la care participarea este deschisa si unui public mai larg (elevi si studenti de la alte unitati de invatamant de profil si asistenti medicali practicanti inscrisi in prealabil contra unei taxe si in limita locurilor disponibile). 
Cursurile sunt organizate de obicei dupa’amaiza sau seara si sunt sustinute de personalitati in special din domeniul sanitar, medical (directori de ingijiri, farmacisti, directori de unitati medicale si farmaceutice, educatori, administratori din tara si din strainatate) dar si dina alte domenii ale existentei si care sa contribuie la formarea cat mai echilibrata a asistentului medical.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 299

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes