Concursul „Sunt mai pregătit pentru sănătate !”
în Liceul Teoretic „Constantin Brancoveanu”
 
Proiectul Regional de prim ajutor „Învățați să ajutați!” a fost prezentat luni, 06.04.2015,  la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu” din București. Profesorii Costache Cristina, Csolti Andreea și Mihai Anca au coordonat în această activitate elevi ai claselor I D și I E AMG, printre aceștia numărându-se și un fost absolvent al liceului.
A fost prezentată ofertă educațională a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, după care au urmat demonstrațiile de prim ajutor realizate de elevii școlii: primul ajutor în cazul victimei inconștiente, primul ajutor în cazul obstrucţionării căilor aeriene, primul ajutor în cazul hemoragiilor, primul ajutor în cazul luxațiilor, entorselor și fracturilor, și nu în ultimul rând primul ajutor în cazul arsurilor.
Tot în cadrul activității de azi a avut loc și Concursul „Sunt mai pregătit pentru sănătate!”, din cadrul aceluiași proiect. Elevii au fost extrem de interesați să participe la concurs, iar juriul a departajat cu greu echipă câștigatoare.
Elevii Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu” s-au dovedit a fi interesați de cele prezentate, motiv pentru care unii dintre aceștia vor fi prezenți și la alte activități desfășurate în cadrul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

{gallery}/stories/2015/2015-concurs-sunt-mai-pregatit-pentru-sanatate{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 94

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes