Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Targul Medical Expo - Un exercitiu de comunicare

Curs de prim ajutor – Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu”

Elevii Liceului Teoretic „Dr. Mioara Mincu” s-au familiarizat cu activitatea unui asistent medical ş...

Proiectul „Învățați să ajutați!” la Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu”

La Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu” din Mihăileşti, Giurgiu, a avut loc o nouă activitate online d...

14 iunie 2021 – Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

În fiecare an, la data de 14 iunie, se celebrează în întreaga lume Ziua Mondială a Donatorului de Sâ...

File de poveste – Dr. Mioara Mincu (I)

Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” a readus în proprietatea de drept, la 25.05.2021, după 67 de ani,...

  • Curs de prim ajutor – Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu”

  • Proiectul „Învățați să ajutați!” la Liceul Tehnologic „Tiu Dumitrescu”

  • 14 iunie 2021 – Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

  • File de poveste – Dr. Mioara Mincu (I)

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home4/rscoal33/public_html/images/targulmedicalexpo
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/targulmedicalexpo

Targul Medical Expo - Un exercitiu de comunicare

Participarea echipei noastre de elevi la Targul International Medical Expo - expozitie de servicii medicale private, ca urmare a unui parteneriat cu Clinica Bio-Medica, a constituit un prim pas al elevilor de la calificarile BFT si AMG de a interactiona cu reprezentantii unor companii medicale private din Romania si din strainatate, precum si cu vizitatorii unui targ medical de specialitate.

 

Evenimentul desfasurat la World Trade Plaza, Bucuresti, in perioada 8-11 Noiembrie 2012, a fost coordonat de Directorul Adjunct al scolii, prof Aurelia Sova, si a implicat un numar de 18 elevi, precum si profesori de nursing ai scolii si reprezentanti ai departamentelor de Comunicare si Resurse Umane.


ArtCreative Design and Custom coding

Elevii nostri din anul I BFT coordonati de colegul lor mai experimentat, Valentin Gheorghe, au oferit vizitatorilor targului scurte demonstratii de masaj si tehnici de kineto-terapie. De asemenea, cateva din elevele noastre s-au implicat intr-o campanie de sondare si informare a vizitatorilor targului cu privire la problemele de circulatie a sangelui ce creaza afectiuni ale picioarelor.

Am avut bucuria s-o avem ca oaspete la standul nostru si pe Satu-Leena Kuusi, eleva finlandeza sosita in Romania in schimb de experienta in cadrul parteneriatului dintre scoala noastra si Fundaţia AMI - Amiedu şi Hyria Education, din Finlanda. Dupa un masaj realizat cu profesionalism, Leena ne-a spus: "Ma simt atat de usoara, ca as vrea sa zbor".

"A fost o ocazie excelenta de a aplica in practica o parte din cunostintele teoretice acumulate in scoala, iar prezenta catorva cadre didactice care au tinut lectii a fost extrem de interesant pentru elevii participanti. Cu doamna prof. Rodica Musat am avut un dialog adaptat la tipologia pacientului din momentul respectiv", ne-a spus Valentin Gheorghe, elev in Anul I B, BFT, care este si colaborator al Cincii Bio-Medica. El le-a prezentat colegilor sai mai multe tehnici dobandite in clinici din Europa si Asia. "Am avut ocazia sa facem un schimb de experienta si cu absolventi ai Facultatii de Kinetoterapie din cadrul ANEFS si Spiru Haret, care au venit la noi cu vadit interes de a cunoaste tehnicile noastre, dar ne-au si impartasit din experienta lor", a mai spus Valentin Gheorghe.

"Pentru mine faptul ca am asistat si chiar am participat la demonstratiile in tehnici de masaj si kineto-terapie a fost un lucru foarte important", ne-a spus Georgiana Bucur, eleva in anul II A, BFT. "Am invatat tehnici noi, pe care nu le cunosteam, de la colegul nostru si consider ca experienta aceasta a fost extrem de utila. Ar fi fost bine sa participe mult mai multi colegi de-ai mei la acest targ. A fost cu adevarat o experienta folositoare".

Un castig a fost si acela ca in cadrul acestui targ au fost contactate clinici si Farmacii din Bucuresti si din tara in vederea demararii unor noi parteneriate de instruire practica.

Galerie foto

{gallery}targulmedicalexpo{/gallery}

Citit 7744 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2013 22:54
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG