Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Sensiblu și Dr. Max oferă burse elevilor de la calificarea Asistent Medical de Farmacie

ZIUA MONDIALĂ A INIMII 2020

Ziua Mondială a Inimii a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 2000, cu scopul de a informa pop...

O nouă reușită a echipei școlii noastre

Săptămâna trecută, în baza Ordinului de Ministru nr. 5628 / 25.09.2020, la inițiativa Asociației Șco...

Crește numărul de atacuri online împotriva mediului educațional

În contextul creșterii popularității predării online, experții au identificat din ce în ce mai multe...

ANUNȚ

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a analizat atent recomandările specialiștilor, situația e...

  • ZIUA MONDIALĂ A INIMII 2020

  • O nouă reușită a echipei școlii noastre

  • Crește numărul de atacuri online împotriva mediului educațional

  • ANUNȚ

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

Sensiblu și Dr. Max oferă burse elevilor de la  calificarea Asistent Medical de Farmacie

Sensiblu și Dr. Max oferă burse elevilor de la calificarea Asistent Medical de Farmacie

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, împreună cu Sensiblu și Dr.Max, asigură formarea teoretică  și practică a viitorilor profesioniști din domeniul farmaceutic.

În plus, Sensiblu și Dr.Max sprijină financiar elevii merituoși cu burse în valoare de 800 lei fiecare, pentru fiecare an de studiu.

Bursierii Sensiblu și Dr.Max selectați sunt elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” cu bune rezultate școlare, care s-au remarcat în stagiile practice dovedind implicare, dorinţă de a­-şi dezvolta cunoştinţele teoretice şi practice şi de a face parte din echipa Sensiblu.

Este important de menționat că ȋncă din anul I elevii școlii noastre beneficiază de aceste burse, oferite de Sensiblu si Dr.Max.

Elevii Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” de la calificarea Asistent Medical de Farmacie au, pe lângă oportunitatea accesării unei burse, și alte avantaje, cum ar fi:

- posibilitatea de angajare pe post de Operator Calculator şi Consultant Cosmetice, pentru elevii din toţi anii de studiu în cadrul farmaciilor Sensiblu sau Dr.Max;

- stagii de practică în cadrul farmaciilor Sensiblu sau Dr.Max, asigurându-se toate condițiile necesare în vederea formării profesionale practice complete și corecte a cursanților, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, indiferent de nivelul lor de pregătire, sub coordonarea și îndrumarea personalului de specialitate din farmaciile Sensiblu si Dr.Max;

- posibilitatea de angajare pe post de Asistent de Farmacie într-una din Farmaciile Sensiblu sau Dr.Max, la finalizarea studiilor.

Ȋn cadrul programelor de practică din farmaciile Sensiblu si Dr.Max, elevii învaţă realitatea unei farmacii: modul de organizare a acesteia, fluxul de activităţi care permit trasabilitatea medicamentelor şi a substanţelor şi interacţiunea cu pacienţii şi clienţii.

De asemenea, au ocazia de a dobândi de la cei mai buni profesionişti atât cunoştinţe şi abilităţi care ţin direct de practica farmaceutică, cât şi abilităţi care ţin de comunicarea cu tipologii diferite de pacienţi şi clienţi.

Ȋn practica realizată în farmaciile Sensiblu si Dr.Max, elevii înţeleg cum îşi pot realiza profesia cu respect şi dăruire faţă de pacient.

Prezent în 8 țări din Europa, Dr.Max este principalul lanț de farmacii din Europa Centrală care se dedică îmbunătățirii nivelului de sănătate al pacienților. Anul acesta, Dr.Max farmacie a intrat oficial în viața românilor cu peste 400 de unități farmaceutice în toată ţara, acoperind cele mai importante orașe și zone geografice. Misiunea brandului este să ofere cele mai bune produse la prețuri accesibile, punând accent în special pe nevoile pacienților cu afecțiuni cronice, ale seniorilor și ale tinerelor mame. Toate detaliile despre brand se regăsesc aici: https://www.drmax.ro/

Cele peste 200 de farmacii Sensiblu continuă să răspundă nevoilor clienților din mediul urban, în căutare de produse de frumusețe și wellness, prin oferte premium, locații de top și servicii de cea mai bună calitate. Toate detaliile despre brand se regăsesc aici: https://www.sensiblu.com/

 

Prof. Anca Celina GRECU                                              

Responsabil Catedra Farmacie

Citit 1440 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2020 17:46
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG