Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Oportunități pentru o carieră în Marea Britanie

Creditul de studii INVESTEȘTE ÎN TINE

De acum poți achita taxa de școlarizare prin Creditul de studii „INVESTEȘTE ÎN TINE...

Tehnici de prim ajutor la Colegiul Energetic

Miercuri, 13 februarie 2019, profesori şi elevi ai claselor a XI-a şi a XII-a de la Colegiul Tehnic ...

ATELIERUL DE NUTRIŢIE – ediţia a VII-a

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a organizat a VII-a ediție a „Atelierul...

Darwin Day – 12 februarie

Pe 12 februarie oamenii de știință din toată lumea celebrează Ziua Darwin. Evenimentul nu doar readu...

 • Creditul de studii INVESTEȘTE ÎN TINE

  Luni, 18 Februarie 2019 22:49
 • Tehnici de prim ajutor la Colegiul Energetic

  Joi, 14 Februarie 2019 18:59
 • ATELIERUL DE NUTRIŢIE – ediţia a VII-a

  Miercuri, 13 Februarie 2019 09:39
 • Darwin Day – 12 februarie

  Miercuri, 13 Februarie 2019 09:06
Oportunități pentru o carieră în Marea Britanie

Oportunități pentru o carieră în Marea Britanie

În data de 31.01.2019, reprezentanții firmei de recrutare 365 Resources and Recruitment, doamna Georgiana Apostol și domnul Andrei Tancău, au avut o întrevedere cu elevii și absolvenții noștri, interesați de domeniul sanitar din Marea Britanie.

Doamna director, prof. Aurelia Șova, a afirmat în debutul acestei întâlniri: „Școala noastră se află în topul școlilor de profil, întrucât ne preocupă intens calitatea pregătirii voastre profesionale. În acest sens, toate resursele noastre le îndreptăm în direcția facilitării adaptării voastre la noile solicitări de la locul de muncă. Piața forței de muncă din domeniul sanitar este tot mai ofertantă. Voi faceți parte din categoria profesională cea mai favorizată, întrucât puteți profesa atât în țară, cât și în afara țării noastre. Certificatul de Competență Profesională, dobândit odată cu finalizarea celor 3 ani de studiu, este recunoscut internațional.

Colaborarea cu firma de recrutare 365 Resources and Recruitment este agreată de către școala noastră întrucât investește în pregătirea voastră lingvistică, sporindu-vă șansele de angajare în spitalele din Marea Britanie”.

Beneficiarii acestui proiect vor fi elevii anului III și absolvenții noștri, calificarea Asistent Medical Generalist. Întenționăm ca această colaborare să debuteze în luna martie, odată cu selecția cursanților pentru participarea la cursul de limba engleză. Pregătirea lingvistică propriu-zisă va demara în luna aprilie și va avea o durată de cel puțin 3 luni.

Domnul Andrei Tancău, consultant în recrutare personal medical, a prezentat oportunitățile oferite de către firma pe care o reprezintă, subliniind motivele alegerii unei cariere în Marea Britanie. Prin parteneriatul cu școala noastră, firma de recrutare 365 Resources and Recruitment se obligă să susțină beneficiarii acestui proiect, prin oferirea sprijinului financiar destinat finalizării cursurilor și a examenelor de limba engleză, nivel IELTS.

Forma interactivă a acestei întrevederi a permis elevilor prezenți la activitate să-și clarifice etapele premergătoare angajării: obținerea atestatului de limbă engleză (IELTS), obținerea PIN number-ului și înregistrarea NMC în Marea Britanie.

Întrucât decizia de a munci într-o altă țară este o alegere destul de dificilă, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” urmărește stabilirea și respectarea unui cadru contractual prin care firma de recrutare să asiste adecvat beneficiarii programului propus. Acest demers presupune ghidarea în permanență a beneficiarilor, prin oferirea suportului necesar în procesul angajării și urmărirea respectării nevoilor de siguranță și de securitate la locul de muncă.

Responsabil Clubul Absolvenților,

prof. Adriana Păunescu

Citit 130 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 14:20
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG