Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - FARMACIILE DR. MAX – Oportunități de carieră pentru Asistentul Medical de Farmacie

Ce te-a inspirat să alegi profesia de asistent medical?

Oricine a ales profesia de asistent medical are o poveste în spate cu care a pornit la drum. Am fost...

Noi locuri de practică pentru elevii noștri

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” își îndeplinește, de peste 30 de ani, misiunea de a pregă...

Alege o carieră stabilă pentru un viitor sănătos!

Într-o perioadă dificilă, vocația de a-i ajuta pe cei care au mai multă nevoie îi determină pe mulți...

Sănătatea este scumpă când nu prevenim nimic...

În primul episod al celui de-al doilea sezon al podcastului de inteligență financiară „La bani mărun...

  • Ce te-a inspirat să alegi profesia de asistent medical?

  • Noi locuri de practică pentru elevii noștri

  • Alege o carieră stabilă pentru un viitor sănătos!

  • Sănătatea este scumpă când nu prevenim nimic...

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

FARMACIILE  DR. MAX – Oportunități de carieră pentru Asistentul Medical de Farmacie

FARMACIILE DR. MAX – Oportunități de carieră pentru Asistentul Medical de Farmacie

Marți, 23 martie, elevii calificării Asistent Medical de Farmacie au participat la o întâlnire online cu reprezentanți ai Farmaciilor Dr. Max.

În deschidere, doamna prof. Aurelia Șova, directorul școlii noastre, a mulțumit pentru inițiativă reprezentanților Farmaciilor Dr. Max și a subliniat importanța pe care o au stagiile de practică în pregătirea elevilor noștri.

În cadrul întâlnirii, doamna Cosmina Grigore, responsabil recrutare A&D Pharma, a prezentat compania și oportunitățile pentru desfăşurarea stagiului practic, dar și pe cele oferite  pentru o carieră ȋn acest mare lanț farmaceutic.

Elevii au fost informați despre poziţiile pe care le pot ocupa încă din timpul şcolii, respectiv operator calculator sau consultant cosmetice, poziții care le oferă posibilitatea să lucreze şi să înveţe în acelaşi timp, iar după finalizarea studiilor să promoveze pe poziția de asistent de farmacie.

Reprezentanții Farmaciilor Dr. Max au solicitat păreri de la elevi referitoare la stagiile de practică și i-au încurajat să ofere idei în vederea găsirii celor mai bune soluții și metode de desfășurare a acestora. Stagiile de practică ocupă un loc foarte important în pregătirea viitorilor absolvenți ai calificării Asistent Medical de Farmacie, iar parteneriatul cu Farmaciile Dr. Max reprezintă un mare atu pentru elevii noștri.

Oportunitățile de carieră oferite de partenerul de practică sprijină elevii atât pe perioada studiilor, cât și după finalizarea acestora. Elevii au aflat în cursul prezentării detalii legate de pozițiile propuse pentru ei pe perioada școlarizării și au fost invitați să le acceseze.

Parteneriatul cu Farmaciile Dr. Max oferă elevilor de la calificarea Asistent Medical de Farmacie șansa de a-și desăvârși pregătirea alături de personal de specialitate care le acordă tot sprijinul pentru a dobândi cunoștințe și abilități specifice profesiei.

 

prof. Arina Cristea

 

sursa foto: www.news.ro

Citit 159 ori Ultima modificare Luni, 29 Martie 2021 20:15
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG