Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Viitorul tău ne preocupă – Întâlnire cu A-Team Health Care Recruitment
Viitorul tău ne preocupă – Întâlnire cu A-Team Health Care Recruitment

Viitorul tău ne preocupă – Întâlnire cu A-Team Health Care Recruitment

Suntem interesați de un parcurs cât mai bun al absolvenților noștri, cu accent pe evoluția profesională și personală. Pe parcursul anilor am promovat și validat parteneriate cu instituții de renume atât din țară, cât și din străinătate. Ne dorim ca cei care vin la școala noastră să aibă cea mai plăcută experiență de învățare teoretică și practică care să le permită apoi să-și împlinească așteptările atât în țară, cât și în străinătate.

În continuarea acestor demersuri, invităm joi, 21 iulie, absolvenții și viitorii absolvenți ai calificării de asistent medical generalist – acum elevi în anul 3 care se apropie de absolvire - să participe la evenimentul desfășurat împreună cu A-Team Health Care Recruitment. Joi, 21 iulie 2016, ora 11.00, în sala A1 va avea loc o prezentare care cuprinde informații despre:

- formularul de aplicare pentru un post de asistent medical în Irlanda: întrebări, formule de răspuns;

- condițiile de muncă din Irlanda, precum și oferta;

- documentele necesare pentru înregistrarea la Nursing and Mildwifery Board of Ireland (NMBI - echivalentul OAMMR din Irlanda);

A-Team Health Recruitment este o agenție care se ocupă cu recrutarea forței de muncă din domeniul medical pentru spitalul Our Lady of Lourdes din Irlanda.

Confirmarea participării se face la:

Responsabil Proiecte Internaționale, Prof. Larisa Bănică Costin: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Responsabil Comisie Absolvenți, Prof. Adriana Păunescu: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 3065 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2017 15:36
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG