Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Simpozion de Comunicări Științifice “DR. MIOARA MINCU”
Simpozion de Comunicări Științifice “DR. MIOARA MINCU”

Simpozion de Comunicări Științifice “DR. MIOARA MINCU”

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” organizează o nouă ediție a Simpozionului de Comunicări Științifice “DR. MIOARA MINCU”

“TRADIȚIONAL ȘI MODERN ÎN MEDICINĂ ȘI FARMACIE”

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează în data de 18 mai o nouă ediție a simpozionului de comunicări științifice “Dr. Mioara Mincu” cu tema “Tradițional și modern în medicină și farmacie”. Evenimentul este destinat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar, farmaciștilor, medicilor, asistenţilor medicali, psihologilor, moașelor, kinetoterapeuților ș.a. Din comisia științifică a simpozionului fac parte: Dr. ing. Silvana Mihaela DĂNĂILĂ-GUIDEA - Facultatea de Biotehnologii, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Conf. dr. Irina ZARAFU - Facultatea de Chimie, Universitatea București, Conf. dr. Cornel CHIRIȚĂ - Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Prof. Cecilia IUGA - Metodist Casa Corpului Didactic București.

Simpozionul include trei secțiuni dedicate: medicilor, farmaciștilor, asistenților medicali, cadrelor didactice care acoperă domeniul medical, dar și domeniilor de psihologie, biologie și științe. Persoanele interesate pot participa cu articole specifice uneia dintre cele trei secțiuni ale simpozionului.

Participanții din domeniul medical se bucură de acordarea de credite profesionale prin parteneriatele tradiționale cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din București și Colegiul Farmaciștilor din România.

Evenimentul beneficiază de promovarea în cadrul parteneriatelor media în publicații din domeniu: Săptămâna Medicală, Jurnalul de Sănătate, Pagina Medicală, Subversiv Media, Revista Galenus și Medical Market.

Înscrierea participanților se face până la data de 12 mai 2016 prin completarea fișelor de înscriere și trimiterea articolelor se face până la aceeași dată prin Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. la coordonatorul evenimentului dna. Prof. Anca Grecu la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2276 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2017 15:37
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG