Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Sănătate vs. Feminitate cu Luana Ibacka
Sănătate vs. Feminitate cu Luana Ibacka

Sănătate vs. Feminitate cu Luana Ibacka

Luana Ibacka vorbește despre Femeia Modernă la Clubul Absolvenților Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”

CÂND? MIERCURI, 9 MARTIE LA ORA 12:00

UNDE? SEDIUL DIN PIAȚA VALTER MĂRĂCINEANU NR. 1

Clubul Absolvenților Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” vă invită miercuri, 9 martie, la ora 12:00, pentru a participa la evenimentul Sănătatea Femeii Moderne. 

Invitata noastră de onoare, Luana Ibacka, va împărtăși elevilor și absolvenților noștri informații utile privind modalitățile de accesare și menținerea sănătății și feminitații - atribute cheie în dezvoltarea fiecărei femei. 

Luana Ibacka este una dintre cele mai efervescente femei realizatoare și prezentatoare de emisiuni legate de cunoașterea și educarea minții. Luana a participat la zeci de congrese medicale, seminarii și cursuri științifice legate de sănătatea fizică și psihică umană, iar recent a absolvit un curs de trainer/ comunicator internațional în medicină estetică biologică.

Evenimentul se adresează îndeosebi absolvenților noștri, dar și elevilor actuali ai școlii care doresc să aibă acces la dezvoltarea personală prilejuită de activitățile clubului.

Așadar, toți cei interesați de perspectiva unei eficiente abordări a sănătății nostre emoționale, sunteți așteptați pentru a purta un dialog deschis pe tema:

Sănătate vs. Feminitate.

Vă așteptăm cu drag!

Înregistrarea se va face prin email trimis către: adriana.paunescu @ scoalacdavila.ro

Citit 9239 ori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG