Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Finalul stagiului European Nursing Module la Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila”
Finalul stagiului European Nursing Module la Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila”

Finalul stagiului European Nursing Module la Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila”

Școala Postliceală Sanitară Carol Davila invită elevii anilor I, II, III, de la fiecare calificare, vineri, 18 martie a.c., ora 13.00, la sala A1 pentru diseminarea activității European Nursing Module (ENM).

Vom avea oportunitatea să aflăm mai multe informații despre sistemele de sănătate din Spania, Danemarca, Anglia și Suedia, dar și să descoperim impresiile celor treisprezece eleve, care ne sunt oaspeți timp de două săptămâni.
În cadrul Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”, prin Comisia de Proiecte şi Parteneriate internaționale, sunt organizate mai multe activităţi cu specific internațional. Una dintre cele mai importante activități o reprezintă parteneriatul cu Modulul European de Nursing (ENM), în care Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” activează din 1999, ca prima școală din București ce a devenit membră al modulului. În cadrul acestui program în ultimele săptămâni avem ca oaspeți 13 elevi ale unor școli similare de Nursing din Danemarca, Marea Britanie, Spania și Suedia, fiind organizate programe pentru procesul de instruire clinică şi activităţi culturale acestea. Și elevii noștri beneficiază constant de bursă de studiu din partea şcolii.
Schimburile de experiență European Nursing Module au ca obiective sesizarea diferențelor referitoare la sistemele sanitare din diferite țări, observarea tehnicilor de nursing, dezvoltarea abilităților de comunicare și a conceptului de multiculturalitate.

Citit 2235 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 11:20
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG