Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Emma Boeriu

Comunicat de presă –Zilele Asistentului Medical 2021 – Generația 19+

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează evenimentul „ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL 2021...

Cursurile reîncep de mâine

Vacanţa de primăvară a ajuns la final! Miercuri, 5 mai 2021, elevii Școlii Postliceale Sanitare „Ca...

PAȘTE FERICIT!

Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă sănătate, zile senine și luminate, pline de iubire și bunătat...

1 Mai – Ziua Internațională a Muncii

Românii sărbătoresc 1 mai, Ziua Internațională a Muncii, alături de alte peste 80 de țări de pe Glob...

  • Comunicat de presă –Zilele Asistentului Medical 2021 – Generația 19+

  • Cursurile reîncep de mâine

  • PAȘTE FERICIT!

  • 1 Mai – Ziua Internațională a Muncii

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

Emma Boeriu

emmaEleva anul I, calificarea Asistent de Farmacie

"The great use of life is to spend it for something that outlasts it." - William James

Ma numesc Emma Boeriu si anul acesta am absolvit Liceul Teoretic Zarnesti (judetul Brasov), specializarea Matematica-Informatica. Recent m-am mutat in Bucuresti cu intentia de a-mi continua studiile, iar in prezent sunt eleva in anul I la Scoala Postliceala "Carol Davila" si studenta la Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Universitatii „Dimitrie Cantemir”.

Sunt o persoana ambitioasa, perseverenta si cu o personalitate puternica, dar in acelasi timp sunt si o fire sensibila cu o viziune larga asupra vietii. Imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii. Acest lucru m-a motivat sa ma implic in mai multe activitati de voluntariat in ultimii ani dar si sa aplic pentru un loc in cadrul acestei scoli. Consider ca inainte de a fi doctor, asistent medical sau asistent de farmacie, esti in primul rand om printre oameni, si oricat de evoluate ar fi medicamentele sau metodele de tratament, nimic nu se compara cu o vorba buna, o incurajare pentru pacient! Satisfactia care o ai ca asistent de farmacie, sentimentul ca poti fii util oamenilor, nu o poti regasi decat in acest domeniu.

La inceput am ezitat sa particip la concursul de burse pentru ca nu ma simteam suficient de pregatita dar m-am gandit ca nu am nimic de pierdut si in definitiv castigam o noua experienta. In final, examenul mi s-a parut rezonabil ca si nivel de dificultate asa ca va dati seama ce bucuroasa am fost ca nu am ratat sansa :)

Din punctul meu de vedere farmacia este un domeniu vast pe care il descoperi doar atunci cand nu te opresti din explorat. Cu propriile mele resurse am incercat sa caut noi informatii pentru a-mi imbunatati cunostintele despre farmacie si mi-am dat seama ca aceasta este directia in care imi doresc sa ma indrept. Sunt sigura ca aceasta scoala imi va oferi o buna pregatire profesionala si experienta de care am nevoie pentru a-mi incepe activitatea in farmacie.

Astept ziua cand ma voi simti pe deplin satisfacuta pentru ca am reusit sa recomand pacientilor medicamentele da care au nevoie, pe baza propriilor cunostinte.

Citit 3256 ori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG