Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Despre leadership în educație

Creditul de studii INVESTEȘTE ÎN TINE

De acum poți achita taxa de școlarizare prin Creditul de studii „INVESTEȘTE ÎN TINE...

Tehnici de prim ajutor la Colegiul Energetic

Miercuri, 13 februarie 2019, profesori şi elevi ai claselor a XI-a şi a XII-a de la Colegiul Tehnic ...

ATELIERUL DE NUTRIŢIE – ediţia a VII-a

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a organizat a VII-a ediție a „Atelierul...

Darwin Day – 12 februarie

Pe 12 februarie oamenii de știință din toată lumea celebrează Ziua Darwin. Evenimentul nu doar readu...

 • Creditul de studii INVESTEȘTE ÎN TINE

  Luni, 18 Februarie 2019 22:49
 • Tehnici de prim ajutor la Colegiul Energetic

  Joi, 14 Februarie 2019 18:59
 • ATELIERUL DE NUTRIŢIE – ediţia a VII-a

  Miercuri, 13 Februarie 2019 09:39
 • Darwin Day – 12 februarie

  Miercuri, 13 Februarie 2019 09:06
Despre leadership în educație

Despre leadership în educație

„Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este permanent preocupată de dezvoltarea profesională a cadrelor didactice. Corpul profesoral al școlii este format din profesori calificaţi, peste 50 % fiind profesori titulari. Pregătirea de specialitate şi metodico – ştiintifică a cadrelor didactice este o calitate dovedită prin competenţele profesionale formate la elevi, rezultatele acestora la concursurile şcolare şi la examenele de certificare a calificării profesionale, performanţele obţinute de absolvenţi la locul de muncă. Dezvoltarea competenţelor pentru evoluţia în carieră este o preocupare permanentă atât a cadrelor didactice, cât şi a conducerii şcolii. Nivelul de perfecţionare şi formare a cadrelor didactice a crescut în ultimii 3 ani.” – declară prof. Aurelia Șova, director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

 

Urmând această direcție, în perioada 24 – 25 noiembrie 2018, o echipă a școlii noastre, formată din: prof. Aurelia Șova - director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”; Cristina Brad – consilier juridic, membru al Consiliului de Administrație; Alina Grecu – șef al Catedrei Științe Socio-Umane și Gelu Costache – șef al Catedrei Balneofiziokinetoterapie și Recuperare – a participat la cursul Leadership finlandez, organizat de Yuppi Koti Centre din Ploiești. Alături de invitatul special, prof. Jukka Kangaslahti – consultant finlandez al Parlamentului European, moderator a fost Alexandra Anton, specialist în educație.

Temele abordate în cadrul cursului au fost: Leadership de calitate: ce ar putea fi și de ce, Încrederea și construirea încrederii, Realizarea unei strategii sensibile: viziune, valori, obiective, dezvoltarea organizației împreună cu echipa, Managementul talentului, Arta delegării, Motivația și importanța motivării, Oferirea de feedback, Siguranța și starea de bine, Comunicare constructivă de la vârf în jos și de jos în sus, Calitățile care fac munca de echipă grozavă.

Vom reveni cu impresii ale participanților la acest curs.

 

prof. Raluca Brad

Citit 100 ori Ultima modificare Vineri, 30 Noiembrie 2018 20:00
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG