Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Claudiu Codreanu

Comunicat de presă –Zilele Asistentului Medical 2021 – Generația 19+

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează evenimentul „ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL 2021...

Cursurile reîncep de mâine

Vacanţa de primăvară a ajuns la final! Miercuri, 5 mai 2021, elevii Școlii Postliceale Sanitare „Ca...

PAȘTE FERICIT!

Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă sănătate, zile senine și luminate, pline de iubire și bunătat...

1 Mai – Ziua Internațională a Muncii

Românii sărbătoresc 1 mai, Ziua Internațională a Muncii, alături de alte peste 80 de țări de pe Glob...

  • Comunicat de presă –Zilele Asistentului Medical 2021 – Generația 19+

  • Cursurile reîncep de mâine

  • PAȘTE FERICIT!

  • 1 Mai – Ziua Internațională a Muncii

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

Claudiu Codreanu

Claudiu CodreanuElev anul I, calificarea Asistent Medical Generalist

"A winner never quits! "

Ma numesc Codreanu Claudiu-Andrei, am absolvit liceul Gheorghe Asachi din Bucuresti, in anul 2008, profil real. De mic mi-am dorit sa devin ori politist ori medic sau asistent medical.

Dupa absolvirea liceului mi-am dorit sa intru la Academia de Politie "Al. I. Cuza" dar nu am fost admis, apoi m-am inscris la Universitatea Ecologica Bucuresti, profil Drept. Am inceput aceasta facultate deoarece imi doream o cariera in politie. Am dat examen din nou la Academie anul urmator dar am picat si, chiar daca la momentul acela eram foarte dezamagit, apoi "am deschis ochii" si am ales sa-mi schimb drumul, si sa-mi fac o cariera in domeniul medical. Consider ca mi se potriveste, poate chiar mai bine, si de aceea am ales Scoala Sanitara Postliceala "Carol Davila". Cunosc mai multe persoane care au terminat aceasta scoala si acum profeseaza si toate mi-au recomandat sa ma inscriu si eu aici.

Un avantaj pe care il constituie domeniul medical este acela ca poti profesa si peste hotare, diploma find recunoscuta in toate statele Uniunii Europene, iar in acest domeniu nu iti risti viata, ci ajuti oamenii sa isi poata trai viata in continuare.

Propunerea de a participa la concursul pentru bursa de studiu "Dr. Mioara Mincu" mi-a suras si am hotarat ca trebuie sa incerc sa obtin si eu una din cele 15 burse si iata ca spre bucuria meu am reusit.

Sper ca acesti 3 ani de studiu sa ma "slefuiasca" indeajuns incat sa pot fi real suport / ajutor pentru cei aflati in suferinta.

Pentru mine profesia de asistent medical nu reprezinta doar un job, ci posibilitatea de a ajuta oameni aflati in suferinta, iar la sfarsitul zilei sa stiu ca si "azi" am contribuit la salvarea unor vieti.

Citit 3116 ori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG