Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - ATELIERUL DE NUTRIŢIE – ediţia a VIII-a

ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENULUI DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII PROFESIONALE AMG - 2020

ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENULUI DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII  PROFESIONALE CALIFICAREA ...

CEREMONIA DE ABSOLVIRE A PROMOŢIEI 2020 – AMG

Iulie 2020 a adus un sfârșit de an școlar ALTFEL, așa cum au fost și ultimele luni de școală. Școala...

EUROPEAN NURSING MODULE – experiențe europene

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” derulează proiecte internaționale în cadrul cărora elevii...

Ești pregătit să-ți schimbi profesia? Poți deveni Asistent Medical de Farmacie!

Se spune că singurul lucru constant în viață este schimbarea. Desigur, acest lucru se întâmplă și în...

  • ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA EXAMENULUI DE CERTIFICARE A CALIFICĂRII PROFESIONALE AMG - 2020

  • CEREMONIA DE ABSOLVIRE A PROMOŢIEI 2020 – AMG

  • EUROPEAN NURSING MODULE – experiențe europene

  • Ești pregătit să-ți schimbi profesia? Poți deveni Asistent Medical de Farmacie!

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

ATELIERUL DE NUTRIŢIE – ediţia a VIII-a

ATELIERUL DE NUTRIŢIE – ediţia a VIII-a

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a organizat a VIII-a ediție a „Atelierului de Nutriție -  Alimentația unui stil de viață sănătos”, Concurs - workshop cu tema „Să fim o zi ovolactovegetarieni”. Coordonatorii acestui proiect sunt: prof. Andreea Csolti, prof. Nicoleta Oprea și prof. Maria Baldovinescu.

„Alimentația unui stil de viață sănătos este o problemă care ne preocupă pe toți, mai ales pe cei care se ocupă de educație pentru sănătate și de formarea unor educatori pentru sănătate. „Atelierul de nutriție” reunește în fiecare an zeci de proiecte ale elevilor din anul I, care aplică astfel practic cunoștințele dobândite la Biochimie și Anatomia și Fiziologia Omului. Ajuns la a VIII-a ediție, concursul nu încetează să ne surprindă cu noi moduri de utilizare în dietă noastră a unor legume, fructe, condimente, ierburi aromate, semințe, cu care nu suntem obișnuiți. Anul acesta câștigatoare și vedetă a fost anghinarea.                                                           

Mulțumesc colegelor cu care am coordonat acest proiect: prof. Maria Baldovinescu și prof. Andreea Csolti, colegelor din juriu: prof. medic Carmela Bănulescu, prof. medic Mirela Mihăilă, prof. Anca Grecu - șef Catedra Farmacie și profesorilor îndrumători, care s-au implicat în realizarea proiectelor: prof. Maria Baldovinescu, prof. Adriana Jerca, prof. Corina Bucur, prof. Cătălina Ilașcă, prof. Eugenia Petrescu și a unor profesori diriginți care și-au încurajat elevii să participe: prof. Gelu Costache și prof. Daniela Vlădescu, precum și elevilor mei care au răspuns invitației, de la clasele I C și I D – AMG.                                             

Felicit câștigătorii, atât pe cei care au fost premiați, cât și pe toți participanții, pentru că toți am avut de câștigat în urma acestei experiențe!” – a afirmat doamna prof. Nicoleta Oprea.

 

 LISTA PREMIANȚILOR - ATELIERUL DE NUTRIȚIE - EDIȚIA A VII-A

 

PREMIUL PROIECT ELEV / CLASA ÎNDRUMATOR
PREMIUL I PARMIGIANA CU FOCACIA

SANDU LOREDANA

VELICA ANDREEA   I A BFKT

BALDOVINESCU MARIA
PREMIUL II TORT DE FRUCTE NICULAE MARIA CORINA - III F AMG BUCUR CORINA
PREMIUL III DROB DE HRISCĂ DRAGOMIRESCU EMANUEL – I A BFKT BALDOVINESCU MARIA
MENȚIUNE TARTĂ DE CIOCOLATĂ CU CURMALE

MARCU ADRIANA

VLAD CLAUDIA   I E AMG

ILAȘCĂ MIHAELA CĂTALINA
MENȚIUNE RULADĂ APERITIV CU BRÂNZĂ ȘI LEGUME CONSTANTIN MARINA – I C AMG OPREA NICOLETA
MENȚIUNE CUBURI DE SPANAC CU BRÂNZĂ ȘI CIUPERCI NICA TUDOR MIHAELA – I C AMG OPREA NICOLETA
MENȚIUNE PRĂJITURĂ CU SEMINȚE CHIA

URSUIANU FLORENTINA

SIBIANU ALEXANDRA MIHAELA

PETRESCU EUGENIA
MENȚIUNE RATATOUILLE

PERSIDEANU ALINA

OPRIȚESCU TUFIȘ ALINA

BALDOVINESCU MARIA

 

prof. Raluca Brad

Citit 672 ori Ultima modificare Duminică, 09 Februarie 2020 14:36
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG