Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Alege o carieră stabilă pentru un viitor sănătos!

Comunicat de presă –Zilele Asistentului Medical 2021 – Generația 19+

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează evenimentul „ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL 2021...

Cursurile reîncep de mâine

Vacanţa de primăvară a ajuns la final! Miercuri, 5 mai 2021, elevii Școlii Postliceale Sanitare „Ca...

PAȘTE FERICIT!

Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă sănătate, zile senine și luminate, pline de iubire și bunătat...

1 Mai – Ziua Internațională a Muncii

Românii sărbătoresc 1 mai, Ziua Internațională a Muncii, alături de alte peste 80 de țări de pe Glob...

  • Comunicat de presă –Zilele Asistentului Medical 2021 – Generația 19+

  • Cursurile reîncep de mâine

  • PAȘTE FERICIT!

  • 1 Mai – Ziua Internațională a Muncii

cdavila 1 cover 1170x250 2020 3

Alege o carieră stabilă pentru un viitor sănătos!

Alege o carieră stabilă pentru un viitor sănătos!

Într-o perioadă dificilă, vocația de a-i ajuta pe cei care au mai multă nevoie îi determină pe mulți liceeni să aleagă profesia de asistent medical. Însă, constatăm tot mai des, că dorința de reconversie profesională este o altă motivație, poate la fel de puternică, pentru cei care au studii universitare.

Continuarea studiilor liceale nu presupune în mod obligatoriu accesarea nivelului universitar, ci mai degrabă urmarea unor studii care să îi pregătească pe tineri pentru profesii care au căutare pe piaţa muncii. Acest lucru constituie şi explicaţia faptului că în Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” procentul elevilor care au absolvit o facultate a crescut în fiecare an. Faptul că absolvirea unei facultăţi nu le-a oferit  posibilitatea de a practica profesia pentru care s-au pregătit, îi determină pe tot mai mulţi absolvenţi cu studii universitare să se reorienteze către profesii cum este cea de asistent medical, cu foarte mare căutare pe piaţa muncii.

Studiile postliceale reprezintă o opţiune viabilă atât pentru absolvenţii de liceu cu Bacalaureat, cât şi pentru cei care nu au absolvit încă acest examen al maturităţii, oferindu-le acestora din urmă posibilitatea de continuare a educaţiei şi de a se califica într-o profesie. Printr-un program special, instituţia noastră le acordă sprijin elevilor care nu au absolvit examenul de Bacalaureat să îl promoveze pe parcursul celor 3 ani de studiu.

Oportunităţile variate oferite de şcoală au şi un rol motivaţional, astfel că pe parcursul  școlarizării majoritatea elevilor reuşesc să obţină diploma de bacalaureat şi, în plus, la finalul studiilor postliceale au siguranţa unei cariere.

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este o opţiune pentru cei care au talent şi vocaţie pentru profesia de asistent medical şi îşi doresc să urmeze o carieră cu deschideri europene.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniul Educaţiei pentru Sănătate,  Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” pregăteşte asistenţi medicali pentru 3 calificări: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie şi Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare - o profesie mereu actuală şi care oferă posibilităţi de angajare atât în ţară, cât şi în străinătate.

Ceea ce ne diferenţiază de celelate şcoli de profil este pe de o parte preocuparea de a le oferi elevilor o pregătire la nivel european, prin programe educaţionale complexe şi prin crearea numeroaselor parteneriate de practică atât în cele mai bune spitale bucureştene, cât şi din alte ţări ale Uniunii Europene. Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” derulează proiecte internaţionale în cadrul cărora elevii şcolii au posibiliatea de a participa la schimburi de experiență și stagii clinice desfăşurate în spitale din cele mai performante sisteme de sănătate din Europa: Anglia, Finlanda, Suedia, Elveţia, Norvegia, Danemarca, Norvegia, Olanda, Belgia, Spania, Italia etc. Din anul 1999 suntem membri ai Modulului European de Nursing (ENM), alături de şcoli şi universităţi de nursing din multe ţări europene. Derulăm, de asemenea, parteneriate bilaterale cu universităţii şi colegii europene.

O preocupare importantă a instituţiei noastre o constituie şi orientarea profesională şi creşterea angajabilităţii absolvenţilor. În acest sens, şcoala are parteneriate încheiate cu un număr important de spitale de stat şi particulare din Bucureşti, lanţuri de farmacii şi centre balneo care participă la pregătirea practică a elevilor, dar sunt şi potenţiali angajatori.

Clubul Absolvenţilor le sprijină elevilor paşii spre angajare, prin programe şi cursuri masterclass derulate împreună cu partenerii şcolii – potenţiali angajatori.

Să fii asistent medical înseamnă să practici o profesie nobilă, cu mare căutare pe piața muncii, mereu actuală. Este o profesie care îți oferă numeroase posibilități de angajare atât în țară, cât și în străinătate.

Urmând cursurile celei mai cunoscute școli postliceale sanitare bucureștene, cu o experiență de peste 30 de ani în Educația pentru Sănătate, vei fi pregătit la nivel european, iar certificatul de absolvire va fi recunoscut internațional.

Te așteptăm alături de noi! Campania de Admitere 2021 - 2022 continuă! Candidații se pot înscrie online sau fizic, la sediul școlii. Mai multe informații: https://scoalacdavila.ro/admitere2021

 

VREI ȘI MERIȚI MAI MULT! INVESTEȘTE ÎN TINE!

Alege să devii asistent medical!

Este o profesie de viitor - cea mai căutată din Europa!

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” - BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel: 0736.358.898, tel / fax: +4021.610.70.68;

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.www.scoalacdavila.ro

www.scoalacdavila.ro/admitere2021 

 

prof. Raluca Brad

Citit 342 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 10:57
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG