Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Formular preinscriere online absolventi liceu

ADMITEREA ONLINE ÎN ANUL ṢCOLAR 2020 - 2021

În această perioadă, ca urmare a măsurilor impuse de starea de urgență, Ṣcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează ADMITEREA ONLINE ȋn anul ṣcolar 2020 - 2021 pentru elevii care sunt ȋn clasa a XII-a sau a XIII-a și absolvenṭii de liceu.

Astfel, răspundem numeroaselor solicitări din partea celor care doresc să devină elevii școlii noastre. Direct de acasă, din fața calculatorului, tabletei sau telefonului, vei intra în direct cu membrii echipei școlii noastre.

Tot ce trebuie să faci este să respecți pașii conform Procedurii de admitere online.

Colegii noștri îți vor fi aproape în demersul tău de a deveni elevul școlii noastre și a-ți realiza visul de a fi asistent medical.

Nu mai sta pe gânduri și vino acum să îți ocupi locul! Fii printre cei care aleg să se dezvolte profesional și doresc o carieră sigură și stabilă!

De ce să fii asistent medical?

- ai posibilitatea să îți găsești un loc de muncă în țară și în toată Europa;

- vei beneficia de numeroase oportunități de a profesa – cabinete, clinici, spitale de stat / private, servicii de urgență, centre de recuperare, farmacii;

- vei avea stabilitate financiară;

- vei avea un statut recunoscut în orice societate.

PROCEDURA DE ADMITERE ONLINE

Dacă sunteṭi ELEVI DE LICEU veṭi parcurge următoarele etape:

I. accesaṭi Formularul de preȋnscriere ȋn care veṭi completa toate câmpurile obligatorii ṣi veṭi ȋncărca următoarele documente scanate integral:

1. Adeverinṭa de elev ȋn clasa a XII-a liceu zi / a XIII-a liceu seral / frecvenṭă redusă sau poza de pe carnetul de elev ȋn care să se vadă viza pe anul ṣcolar 2019 - 2020 ṣi datele personale;

2. Carte de identitate;

3. Certificat de naştere;

4. Certificat de căsătorie în cazul persoanelor care şi-au schimbat numele în urma căsătoriei;

5. Adeverinţa medicală de la medicul de familie, din care să reiasă că este sănătos clinic şi apt pentru calificarea profesională la care solicită preînscrierea și nu este în evidenţă cu boli psihice;

În cazul ȋn care nu este posibilă obṭinerea adeverinṭei medicale de la medicul de familie, veṭi prezenta ulterior acest document.

6. Declaraṭie pe propria răspundere că datele și documentele ȋncărcate sunt corecte și reale.

II. după completarea Formularului de preȋnscriere și ȋncărcarea documentelor mai sus menṭionate veți fi contactați pe adresa de e-mail din Formularul de preȋnscriere pentru confirmarea documentelor și pentru efectuarea plăṭii taxei de preȋnscriere ȋn valoare de 275 RON.

TAXA DE PREÎNSCRIERE - 275 RON SE VA ACHITA ÎN CONTUL RO96 UGBI 0000 0720 1885 1RON DESCHIS LA GARANTI BANK, ÎN TERMEN DE 2 (DOUĂ) ZILE DE LA CONFIRMAREA DOCUMENTELOR.

TAXA DE PREÎNSCRIERE NU SE RETURNEAZĂ!

III. după achitarea taxei de preȋnscriere veṭi fi programați pentru susṭinerea interviului vocaṭional online;

Interviul vocaṭional online se va susṭine ȋn conformitate cu prevederile Metodologiei de admitere ȋn anul ṣcolar 2020-2021, care poate fi accesată pe site-ul nostru: www.scoalacdavila.ro/admitere2020/acte-necesare 

IV. ȋn funcṭie de rezultatul admiterii veṭi fi solicitat să completați precontractul de școlarizare ṣi veṭi achita taxa de ṣcolarizare pentru anul ṣcolar 2020 - 2021 ȋn termen de 5 (cinci) zile de la rezultatul admiterii;

Precontractul de ṣcolarizare poate fi descărcat de pe site-ul ṣcolii noastre - anexa 5 la metodologia de admitere (www.scoalacdavila.ro/admitere2020/acte-necesare) sau ȋl veṭi primi pe adresa dumneavoastră de email.

Precontractul de ṣcolarizare completat și semnat ṣi dovada plăṭii taxei de ṣcolarizare vor fi transmise pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

TAXA DE ṢCOLARIZARE SE VA ACHITA ÎN CONTUL RO96 UGBI 0000 0720 1885 1RON DESCHIS LA GARANTI BANK, ÎN TERMEN DE 5 (CINCI) ZILE DE LA CONFIRMAREA ADMITERII.

PÂNĂ LA 29 MAI 2020 VEṬI AVEA O REDUCERE DE 500 RON:

ü  LA PLATA INTEGRALĂ, TAXA ANUALĂ DE ŞCOLARIZARE ESTE DE 4.800 RON

ü  LA PLATA ÎN 4 RATE, RATA 1 ESTE DE 1.700 RON

ü  LA PLATA 6 RATE , RATA 1 ESTE DE 1.100 RON

ü  PENTRU PLATA ÎN RATE SUMA DE 500 RON SE SCADE DIN ULTIMA RATĂ

Vedeṭi aici sistemul de plată, integral sau ȋn rate:

www.scoalacdavila.ro/admitere2020/taxe-si-promotii-2019-2020  

V. veṭi primi confirmarea preȋnscrierii;

VI. veṭi fi contactat ȋn momentul ȋn care vom relua activitatea ȋn vederea prezentării dumneavoastră la Secretariatul ṣcolii cu toate documentele de preȋnscriere, ȋn copie ṣi ȋn original, și cu adeverinṭa de absolvire a liceului, ȋn original.

Dacă sunteṭi ABSOLVENṬI DE LICEU veṭi parcurge următoarele etape:

I. accesați Formularul de ȋnscriere ȋn care veṭi completa toate câmpurile obligatorii ṣi veṭi ȋncărca următoarele documente scanate integral:

1. Certificat de absolvire a liceului sau diploma de Bacalaureat;

2. Foaia matricolă pentru clasele IX-XII liceu zi / XIII -a liceu seral / frecvenṭă redusă ( va fi depusă la dosar ȋn copie legalizată);

3. Carte de identitate;

4. Certificat de naştere;

5. Certificat de căsătorie în cazul persoanelor care şi-au schimbat numele în urma căsătoriei;

6. Adeverinţa medicală de la medicul de familie, din care să reiasă că este sănătos clinic şi apt pentru calificarea profesională la care solicită înscrierea și nu este în evidenţă cu boli psihice;

În cazul ȋn care nu este posibilă obṭinerea adeverinṭei medicale de la medicul de familie, veṭi prezenta ulterior acest document.

7. Declarație pe propria răspundere că datele ṣi documentele ȋncărcate sunt corecte ṣi reale.

II. după completarea Formularului de ȋnscriere ṣi ȋncărcarea documentelor mai sus menṭionate veṭi fi contactaṭi pe adresa de e-mail din Formularul de ȋnscriere pentru confirmarea documentelor ṣi pentru efectuarea plăṭii taxei de ȋnscriere ȋn valoare de 275 RON.

TAXA DE ÎNSCRIERE - 275 RON SE VA ACHITA ÎN CONTUL RO96 UGBI 0000 0720 1885 1RON DESCHIS LA GARANTI BANK, ÎN TERMEN DE 2 (DOUĂ) ZILE DE LA CONFIRMAREA DOCUMENTELOR.

TAXA DE ÎNSCRIERE NU SE RETURNEAZĂ!

III. după achitarea taxei de ȋnscriere veṭi fi programaṭi pentru susṭinerea interviului vocaṭional online;

Interviul vocaṭional online se va susṭine ȋn conformitate cu prevederile Metodologiei de admitere ȋn anul ṣcolar 2020-2021, care poate fi accesată pe site-ul nostru: www.scoalacdavila.ro/admitere2020/acte-necesare

IV. ȋn funcṭie de rezultatul admiterii veṭi fi solicitat să completaṭi Contractul de ṣcolarizare ṣi veṭi achita taxa de ṣcolarizare pentru anul ṣcolar 2020 - 2021, ȋn termen de 5 (cinci) zile de la confirmarea admiterii;

Contractul de ṣcolarizare poate fi descărcat de pe site-ul ṣcolii noastre - anexa 5 la metodologia de admitere (www.scoalacdavila.ro/admitere2020/acte-necesare) sau ȋl veṭi primi pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Contractul de ṣcolarizare completat ṣi semnat ṣi dovada plăṭii taxei de ṣcolarizare vor fi transmise pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

TAXA DE ȘCOLARIZARE SE VA ACHITA ÎN CONTUL RO96 UGBI 0000 0720 1885 1RON DESCHIS LA GARANTI BANK, ÎN TERMEN DE 5 (CINCI) ZILE DE LA CONFIRMAREA ADMITERII.

     PÂNĂ LA 29 MAI 2020 VEṬI AVEA O REDUCERE DE 500 RON:

ü  LA PLATA INTEGRALĂ, TAXA ANUALĂ DE ŞCOLARIZARE ESTE DE 4.800 RON

ü  LA PLATA ÎN 4 RATE, RATA 1 ESTE DE 1.700 RON

ü  LA PLATA ÎN 6 RATE , RATA 1 ESTE DE 1.100 RON

ü  PENTRU PLATA ÎN RATE SUMA DE 500 RON SE SCADE DIN ULTIMA RATĂ

Vedeṭi aici sistemul de plată, integral sau ȋn rate:

www.scoalacdavila.ro/admitere2020/taxe-si-promotii-2019-2020 

V. veṭi primi confirmarea ȋnscrierii;

VI. veṭi fi contactat ȋn momentul ȋn care vom relua activitatea ȋn vederea prezentării dumneavoastră la Secretariatul ṣcolii cu toate documentele de ȋnscriere, ȋn copie ṣi ȋn original. Foaia matricolă clasele IX - XII/ XIII va fi depusă la dosar ȋn copie legalizată.

 

 

 

formular eleviliceu

 

formular absolventiliceu

Citit 5834 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 21:18
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG