Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Admitere 2020 - 2021

Admitere 2020 - 2021

ADMITERE 2020 – 2021

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București este cea mai mare instituție de învățământ preuniversitar sanitar particular din România, care pregăteşte, încă din anul 1990, asistenţi medicali. Școala oferă trei calificări cu acreditare ARACIP:

Asistent Medical Generalist

Asistent Medical de Farmacie

Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare          

Certificatul de Calificare Profesională Nivel 5, obținut la finalizarea studiilor, este RECUNOSCUT INTERNAȚIONAL.  

Te așteptăm alături de noi!

Vei beneficia de:

-          TRADIȚIE DE 30 DE ANI – PRIMA școală postliceală sanitară din România

-          CALITATE recunoscută prin ACREDITAREA de către Ministerul Educaţiei Naționale prin O.M.E.C.T.S. nr. 3391 / 29.02.2012 și O.M.E.N.C.S. nr. 4422 / 04.07.2016 pentru cele TOATE cele 3 calificări profesionale

-          PERFORMANȚĂ - STAGIILE DE PRACTICĂ se desfășoară în cele mai cunoscute unități sanitare din sistemul de stat sau privat

-          EXPERIENȚĂ – prin PROIECTELE INTERNAȚIONALE derulate, elevii școlii au oportunitatea de a efectua stagii practice în spitale și clinici din toată Europa. Suntem singura şcoală din Bucureşti membră a Modulului European de Nursing (încă din anul 1999), în cadrul căruia organizăm schimburi de experienţă împreună cu peste 30 de şcoli din Europa.

-          TRANSPARENȚĂ Taxa școlară acoperă TOATE cheltuielile de școlarizare: cursuri teoretice, lecţii practice în sala de demonstraţie şi în laboratoare, stagii de practică în spitale, farmacii şi centre de recuperare conform calificării profesionale. NU EXISTĂ TAXE ASCUNSE!

             BONUSUNIFORMĂ, GEANTĂ ŞI RECHIZITE – GRATUIT – acestea sunt

             incluse în cuantumul taxei de şcolarizare, în fiecare an de studiu

-          ACCESIBILITATE - Sediul central al școlii se află la 5 minute de stația de metrou Obor, într-o zonă cu acces la diverse mijloace de transport.

Poți opta pentru:

cursuri de dimineață - între orele 8.00 – 14.00

cursuri după-amiază - între orele 15.00 – 21.00

În plus, vei obține:

BURSE OFERITE DE CĂTRE PARTENERII EDUCAȚIONALI, BURSE DE STUDIU, CONSILIERE PENTRU ANGAJARE ȘI LOCURI DE MUNCĂ ÎN ȚARĂ ȘI ÎN EUROPA, imediat după finalizarea studiilor, prin intermediul programelor şi parteneriatelor derulate.

Profesia de asistent medical îți asigură un loc de muncă sigur în Europa, cu salarii care încep de la 2.000 euro / lună. Astfel, taxele de școlarizare pentru cei 3 ani de studiu se recuperează foarte repede. Pentru elevii care aleg să lucreze în țară situația este foarte bună deoarece salariile asistenților medicali au crescut considerabil în ultimii ani.

PREÎNSCRIEREA

Elevii de liceu, clasele terminale (a XII –a zi/ a XIII –a seral sau frecvenţă redusă) care doresc să urmeze cursurile şcolii noastre, pot opta pentru preînscriere înainte de absolvirea liceului. Dosarul va fi completat ulterior cu documentele doveditoare ale absolvirii liceului.

ÎN PLUS, VEI BENEFICIA DE REDUCEREA DE 500 LEI PENTRU PLATA INTEGRALĂ A TAXEI, CONFORM PERIOADELOR DE PROMOȚIE!

ÎNSCRIEREA

Se adresează absolvenților de liceu, cu sau fără diplomă de Bacalaureat.

Poți să te înscrii în învăţământul postliceal cu sau fără BACALAUREAT, conform Legii nr. 1/2011, Art 44 (9).

Înscrieți-vă acum pentru a vă rezerva locul la şcoală şi vă oferim săptămânal MEDITAŢII GRATUITE pentru materiile alese la BAC. Lucrăm împreună şi în timpul celor trei ani de şcolarizare noi vă vom ajuta să promovați acest examen! Aici găsiți programulșicererea de înscriere pentru meditații.                                                      

Cu acordul conducerii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din București și pe bază de interviu vocațional, sunt acceptați și elevi străini care doresc să se înscrie la studii în cadrul școlii. 

Ai descoperit că ai aptitudini pentru profesia de asistent medical și dorești să obții o calificare în acest domeniu?

Acum a sosit momentul în care trebuie să hotărăști calea pe care vei merge mai departe. Cu sau fără diplomă de Bacalaureat, dacă dorești să te pregătești pentru o calificare sau dorești o schimbare în carieră, e timpul să iei o decizie!

VREI ȘI MERIȚI MAI MULT! INVESTEȘTE ÎN TINE!

Alege să devii asistent medical!

Este o profesie de viitor - cea mai căutată din Europa!

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” - BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.scoalacdavila.ro

Mai multe informații veți descoperi accesând Metodologia de Admitere și secțiunile dedicate Admiterii 2020 - 2021.

Citit 8785 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2020 09:30
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG