Scoala Postliceala Sanitara Carol Davila - Admitere 2019 – Alătură-te Educației pentru Sănătate
Admitere 2019 – Alătură-te Educației pentru Sănătate

Admitere 2019 – Alătură-te Educației pentru Sănătate

ADMITERE 2019 - 2020


Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București este cea mai mare instituție de învățământ preuniversitar sanitar particular din România, care pregăteşte, încă din anul 1990, asistenţi medicali. Școala oferă trei calificări cu acreditare ARACIP:

- Asistent Medical Generalist

- Asistent Medical de Farmacie

- Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare


Certificatul de Calificare Profesională Nivel 5, obținut la finalizarea studiilor, este RECUNOSCUT INTERNAȚIONAL.

Calitatea actului educațional în Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București este certificată prin:

- ACREDITAREA de către Ministerul Educaţiei Naționale prin O.M.E.C.T.S. nr. 3391 / 29.02.2012 și O.M.E.N.C.S. nr. 4422 / 04.07.2016 pentru cele 3 calificări profesionale

- PARTENERIATELE EDUCAȚIONALE

- PROIECTELE INTERNAȚIONALE

- CURSURILE MASTERCLASS de limba germană, limba engleză și de specialitate susținute de cadre didactice / medicale din țară și din străinătate

- BURSELE OFERITE DE CĂTRE PARTENERII EDUCAȚIONALI din țară și din străinătate

- BURSELE DE EXCELENȚĂ „DR. MIOARA MINCU”

- PROGRAMUL DE CONSILIERE PENTRU ANGAJARE ȘI OFERTA DE LOCURI DE MUNCĂ ÎN ȚARĂ ȘI ÎN EUROPA, imediat după finalizarea studiilor

și alte beneficii asociate calității educației în domeniul sanitar.


Prin ÎNSCRIEREA / PREÎNSCRIEREA la cursurile Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din București porniți pe drumul vocației de asistent medical.


PREÎNSCRIEREA

Elevii de liceu, clasele terminale (a XII –a zi/ a XIII –a seral sau frecvenţă redusă) care doresc să urmeze cursurile şcolii noastre, pot opta pentru preînscriere înainte de absolvirea liceului. Dosarul va fi completat ulterior cu documentele doveditoare ale absolvirii liceului.

ÎN PLUS, VEI BENEFICIA DE REDUCEREA DE 800 LEI PENTRU PLATA INTEGRALĂ A TAXEI, CONFORM PERIOADELOR DE PROMOȚIE!


ÎNSCRIEREA

Se adresează absolvenților de liceu cu sau fără diplomă de Bacalaureat.

Puteți urma învăţământul postliceal cu sau fără BACALAUREAT, Conform Legii nr. 1/2011, Art 44 (9).

Înscrieți-vă acum pentru a vă rezerva locul la şcoală şi vă oferim săptămânal meditaţii gratuite cu cei mai buni profesori, pentru materiile alese la BAC. Lucrăm împreună şi în timpul celor trei ani de şcolarizare noi vă vom ajuta să promovați acest examen! Aici găsiți programul și cererea de înscriere pentru meditații.

Cu acordul conducerii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din București și pe bază de interviu vocațional, sunt acceptați și elevi străini care doresc să se înscrie la studii în cadrul școlii.

IMPORTANT!

Taxa de școlarizare la cea mai căutată școală sanitară se poate achita prin Creditul de studii „INVESTEȘTE ÎN TINE”, accesibil prin CEC BANK, finanțat de Guvernul României, conform OUG 50 / 2018 - Link aici.

Prin Programul guvernamental „INVESTEȘTE ÎN TINE” poți lua un credit cu ZERO COSTURI – ZERO DOBÂNDĂ pentru a beneficia de o educație la standarde europene!

Iei credit ACUM și plătești ratele DUPĂ 3 ani, la finalizarea școlii, când te-ai angajat!

Cine sunt beneficiarii acestui program?

• tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 ani împliniți la data solicitării creditului și până la 26 de ani, neîmpliniți la data solicitării creditului;

• persoane cu vârsta cuprinsă între 26 de ani împliniți la data solicitării creditului și 55 de ani, neîmpliniți la data solicitării creditului.

Valoarea creditului

• maximum 40.000 lei, pentru tinerii cu vârsta între 16 și 26 ani;

• maximum 35.000 lei, pentru persoane cu vârsta cuprinsă între 26 și 55 ani.

Valorile pot fi suplimentate cu 20.000 lei în cazul în care beneficiarul se angajează sau este angajat pe perioada derulării Programului.

Destinația creditului este de a acoperi nevoile beneficiarilor, dar și ale familiilor acestora, privind educația, sănătatea, cultura, sportul și locuința.

Împrumutul se va acorda sub forma unui credit cu una sau mai multe tranșe, în funcție de facturile prezentate la decontare sau plata directă a furnizorului pe baza facturii proformă.

Perioada de creditare

Creditul se acordă pentru o perioadă maximă de 10 ani, inclusiv perioada de grație.

Perioada de grație

Beneficiarul împreună cu finanțatorul stabilesc de comun acord o perioadă de grație, cu obligația finanțatorului de a asigura o perioadă de grație cel puțin egală cu perioada studiilor, dar nu mai mult de 5 ani, începând de la data acordării creditului.

Creditul educațional „INVESTEȘTE ÎN TINE” nu are dobândă sau comisioane, iar plata ratelor poate începe DUPĂ terminarea studiilor sau în următorii 2 ani de la absolvire.

Prin Programul „INVESTEŞTE ÎN TINE” ai posibilitatea reală de a accesa un credit și de a investi pentru viitorul tău. Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București este unul din mijloacele cele mai eficiente în acest demers.

Ai descoperit că ai aptitudini pentru profesia de asistent medical și dorești să obții o calificare în acest domeniu?

Acum a sosit momentul în care trebuie să hotărăști calea pe care vei merge mai departe. Cu sau fără diplomă de Bacalaureat, dacă dorești să te pregătești pentru o calificare sau dorești o schimbare în carieră, e timpul să iei o decizie!

VREI ȘI MERIȚI MAI MULT! INVESTEȘTE ÎN TINE!

Alege să devii asistent medical!

Este o profesie de viitor - cea mai căutată din Europa!

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” - BUCUREȘTI

Mai multe informații veți descoperi accesând Metodologia de Admitere și secțiunile dedicate Admiterii 2019 - 2020.

Citit 120355 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2019 08:53
Evaluaţi acest articol
(41 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG