Luni, 26 Ianuarie 2015 13:06

Admiterea 2015-2016

Evaluaţi acest articol
(161 voturi)

EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE!

ADMITEREA 2015-2016

Înscrie-te la

ŞCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA”

Acreditată conform O.M.E.C.T.S. nr. 3391/ 29.02.2012

STUDII RECUNOSCUTE ÎN STRĂINĂTATE! 

 

 


  


1. Vrei să devii Asistent Medical?
blue arrow head button

   
verifică dacă ți se potrivește această profesie completând chestionarul!

2. De ce să alegi SPSCD?  blue arrow head button3. Calificări profesionale:  blue arrow head button3.1 Asistent Medical Generalist (AMG)
 
blue arrow head button3.2 Asistent Medical de Farmacie (AMF)
  blue arrow head button3.3 Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare (BFKT)  blue arrow head button4. Ce program de cursuri ţi se potriveşte?  blue arrow head button5.
Ȋn ce constă Admiterea 2015  blue arrow head button6. Ce trebuie să cuprindă dosarul?  blue arrow head button7. Când și unde te poţi înscrie?  blue arrow head button

 


8. Alege varianta cea mai potrivită pentru tine de plată a taxei de şcolarizare!
 
blue arrow head button9. Ce îţi oferă şcoala în cuantumul taxei?  blue arrow head button10. Unde ne poţi contacta?
  blue arrow head button

 

 

 

 

11 Motive pentru care să alegi

ŞCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ “CAROL DAVILA”

 

Îngrijirea omului este o artă şi totodată o ştiinţă care necesită întâi iniţiere şi apoi aplicarea cunoştinţelor şi aptitudinilor caracteristice acestora. Un asistent medical trebuie să fie bine pregătit profesional încă din şcoală, de aceea e important să aleagă cu atenţie şcoala care îl va instrui.Urmează valorile noastre:

1. Calitatea, exigenţa, perseverenţa reprezintă standardele noastre în educaţie.

2. Avem o echipă managerială profesionistă şi un corp profesoral al şcolii format din oameni tineri, dinamici şi cu o vastă experienţă în domeniul sanitar şi în arta pedagogiei;

3. Răspundem de asigurarea securităţii şi a confortului în spaţiile de studiu din toate cele 4 cam­pusuri amplasate central.

4. Oferim elevilor noştri, în cuantumul taxei, uniforma şcolii împreună cu geanta personaliza-tă ce conţine caiet, pix şi lenyard, pentru a asigura un standard indispensabil intrării în unităţile de practică.

5. Lanţuri şi companii farmaceutice sau cosmetice, spitalele cele mai importante din Bucureşti şi clinici de stat şi particulare precum şi centre de balneofiziokinetoterapie ne sunt parteneri în proce­sul de educaţie.

6. Dorim să recompensăm şi să sprijinim efortul elevilor noştri prin oferirea unor burse de merit şi sociale, sau pentru schimburi de experienţă în Europa, dintr-un fond de circa 7% din bugetul total.

7. Atelierele de dezvoltare personală organizate în parteneriat de traineri cu mare experienţă, cursurile Master Class susţinute de personalităţi ale vieţii medicale, participarea la proiectele de voluntariat oferă noi dimensiuni pregătirii viitorilor asistenţi medicali.

8. Vizitele elevilor noştri în universităţi şi spitale din cele mai dezvoltate ţări europene şi schimbur­ile de experienţă cu elevi din cele mai bune şcoli de nursing veniţi în România asigură o dimensiune internaţională a educaţiei pe care o oferim.

9. In anul 2013 am înfiinţat un Cabinet de consiliere psiho-pedagogică şi orientare în carieră. În acest sens preţuim relaţia de colaborare cu cele mai importante asociaţii de profil: OAMGMAMR Bucureşti - organizaţia care acordă dreptul de liberă practică după absolvirea şcolii şi Asociaţia de Nursing din România.

10. Lansăm noi proiecte în cadrul Clubului Absolvenţilor. Am iniţiat parteneriate cu firme de recrutare din Anglia, Germania sau Olanda, precum şi programul “Tinere Talente” prin care cei mai buni elevi ai şcolii sunt pregătiţi să devină profesori ai şcolii.

11. Asigurăm o viaţă de elev frumoasă şi bogată prin organizare de Baluri ale bobo­cilor şi Ceremonii de absolvire, excursii, vizionări şi organizări de spectacole, acţiuni de binefacere, serbări de Crăciun şi multe alte activităţi organizate la iniţiativa voastră.

 afis aprilie

 

 

Citit 319630 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 14:41

Parteneri

   edu ro   ministerulsanatatii ro

   oamr ro     europe eu 
brighton   efnweb eu   nmcuk org

 

Google Maps

analyticstracking