Admitere 2017 – Alătură-te Educației pentru Sănătate

Admitere 2017 – Alătură-te Educației pentru Sănătate

 

Prin înscrierea la cursurile Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” din București pornești pe drumul vocației tale de asistent medical. Înscrierea se derulează pe tot parcursul anului, iar cursurile încep în luna septembrie cu o durată de trei ani școlari. Mai multe detalii în metodologie.

Școala Postliceală Sanitară "Carol Davila" este cea mai mare instituție de învățământ preuniversitar sanitar particular din România, care pregăteşte, încă din 1990, asistenţi medicali. Școala oferă trei calificări cu acreditare ARACIP:

- Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare

Despre beneficiile școlii

Certificatul de absolvire oferit este eligibil internațional, beneficiind astfel de recunoaștere internațională și participare în proiecte europene pe toată durata studiilor, precum și multe alte beneficii asociate calității educației în domeniul sanitar.

Cu acordul conducerii Școlii Postliceale Sanitare “Carol Davila”, și pe baza de interviu vocațional, sunt acceptați și elevi străini care doresc să se înscrie la studii în cadrul școlii. Cere detalii!

          Școala Postliceală Sanitară "Carol Davila" asigură elevilor din clasa a XII-a și celor care dau anul acesta bac-ul meditații pentru bacalaureat. Aici găsiți programul valabil de la 1 aprilie și cererea de înscriere pentru meditații.

Dosarul de înscriere sau preînscriere – Acte necesare

Pe lângă actele de identitate (Certificat de naștere, carte de identitate și, dacă e cazul, certificat de căsătorie) în copie și original, pregătește-ți copii legalizate dupa diploma de bacalaureat și foaia matricolă de la liceu sau adeverință de la liceu pentru preînscriere. În fiecare săptămână se desfășoară interviuri pentru înscriere.

Perioade de înscriere și grafic de înscriere

Criterii interviu vocațional

Taxe și finanțare

Școală oferă câteva opțiuni financiare, precum și un număr de burse pentru a sprijini accesul la educație sanitară de calitate. Mai multe detalii…

Promoții

Înscrierea se desfășoară pe tot parcursul anului, școala oferind o serie de promoții pentru cei care vin să se înscrie din timp. Etape promoții:

  • 15 februarie
  • 28 aprilie
  • 3 iunie
  • 1 iulie

Metodologia completă de admitere o puteți descărca de aici.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.scoalacdavila.ro/Admitere#sigProId2dcb10557c

Citit 177950 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2017 22:15
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

PARTENERI

brighton.jpgedu_ro.jpgefnweb_eu.JPGeurope_eu.JPGministerulsanatatii_ro.jpgnmcuk_org.JPGoamr_ro.JPG

Ultimele articole